We´re the best!

Hej hej cuties, Juju in tha house! :)

Nu hade jag tänkt lägga upp nåra bilder frpn våran kemi fårn både i tisdags och idag, vi labbar ju som sagt just nu. Skit kul! Haha en kille i vår klass typ sprängde en termometer, haha ditt cp TOBIS! xD


Haha, ja vi är bäst på No, nananana!!! ;P


Sötatse Bibbi med en BIG skyddshanske ;)


Haha och så lilla jag, haha och "Toppsen" är i bakgrunden också xD ja vi kallar honom så för han ser ut som en topps, vita skor och vit mössa :P


Hihi, Bibbi & Juju!♥

LOVE// JUJU♥


I'm home bitches!

Hejsan everybody!
Det är Bibbi här :) Just nu har jag precis kommit hem !
Jag har varit i skolan i dagoch haft lite halvskojj! Mitt och Jujus skåp ( vi delar på två och har kläder/väskor i ena och böcker i andra ) har ju ett lås och det fick vi inte upp i dag på eftermiddagen! Vi fick in nyckeln och så men det gick inte att vrida runt så båda blev lite sura och så men vaktmästaren fick upp det efter typ en timme men då andvände han sånhär låssprej-grejj! så vi får lov att köpa ett nytt ! Både jag och Juju är försylda! usch vad jobbigt !
När jag bli förkyld så får jag vad jag kallar ''förkyld-tårar'' ! jag kan bara få en tår när det känns som jag ska nysa!

// Kram Bibbi♥

God morgon älsklingar!

God morgon och hejdå nu ska jag till skolan (osminkad!) // Bibbi♥


I am proud of myself!



Hej hej bloggen!

hur mår ni då? Själv mår jag bara bra, behöver inte nämna att halsen är cp för de vet ni ju redan, ;)
aja, dagen idag har faktiskt varit ganska najs, har varit med  min fina Bibbi  all day, i skolan vill säga:P<3
hahahhaha ¨båda är förkylda så vi låter som jag vet inte vad...! aja vi hade iaf Kemi en lektion idag igen och vi labbade, kommer lite bilder senare :P

Imorgon
ska  iaf jag och Bibbi på stan efter skolan, tror jag ska  shoppa lite nytt till garderoben..mest från bik bok tror jag..har hittat mycket fint där nu :D På tal om shopping, ska sätta mig med mamma om en stund och titta mer i H&M katalogen och visa lite vad jag tänkt beställa och så, finns ju så mycket fina kläder..JAG BLIR SJUUUUK! ;)

Ahmen just det, nu måste jag även skryta lite..fick tillbaka mitt svenska prov idag. Skrev provet i torsdags förra veckan , resultatet blev i alla fall 55,5/60 så jag är väldigt nöjd! :D Fick även ett skriftligt omdöme av ett SV arbete jag gjort tidigare..mycket positivt :) Så nu kan jag känna mig stolt, feels good!
Kul att gå ur skolan sen och känna sig helt nöjd med sina betyg, kunna vara stolt över dem och framför allt kunna komma in på vilken gymnasielinje jag än väljer :)

Nu ska jag plugga lite SO och tyska, sedan blir det duschen och sedan så ska jag titta i H&M katalogen med mamma samt dricka en kopp te tror jag, är ju även andra avenyn ikväll också :D

P o k// Juju♥

50 inlägg!

Godermorgon!
Nu ska jag snart springa till bussen, men jag hade lite tid över så det fick bli det här så!
Såg nyss att det här blir vårt 50:ionde inlägg!!!! Ni kanske inte tycker att det är så mycket egentligen men bloggen har inte funnits alls länge, Bloggen startade någongång i december, vet inte datumet men men!

Ha en bra dag det ska jag // Bibbi♥

Bibbi is home !

Hej nu är jag hemma igen och ska bada strax :) Efter det ska jag ha mys m. familjen fast det blir nog en bricka med lite chirre, ljus och min historiebok får väl följa med :( Men jag har ett stort prov i historia i veckan så jag måste fortsätta med pluggandet ! Nej nu sätter jag på badvatten så jag får berätta om dagen med erik och calle i morgon ! ska ner och jobba på Biva med Juju. I morgon kommer The play tones så det blir väl inte riktigt lika mycket folk !!!

Lovve yaa // BIBBI


In your shadow I can shine !



Det finns två låtar av Tokio Hotel och det är den här och Noise! Den här är otroligt fin , man tänker inte på att dem ser ut som wakooooo i verkligheten! Min åsikt INTE juju´s hon tycker dem är grymt snygga! :P




Lyssna och se glada ut// Bibbi♥

God morning, beautiful <33

Hej och god morgon alla läsare det är Bibbi som skriver. Jag har precis vaknat (ställde larm på 10.10). känner mig faktiskt inte ett dugg trött! Jag somnade vid tolv i natt så jag har sovit i 10 timmar. I min och Juju´s ålder ska man sova minst 9 timmar, så jag klarade mig bra! Jag ska strax:

 

  •  Ducsha                                                                                                                      
  • Tvätta ansiktet med bla ansiktsmask
  • Klä på mig
  • Äta frukost
  • Sminka mig
  • Fixa håret
  • Använda luren (får se vem som är den lycklige!)
  • Bädda sänge ( om jag orkar )
  • Springa över till Tilda och hämta pengar ( sålde panda tsm )
  • Plugga till Historieprov?
  • Sitta vid dator?
  • Titta på Tv?



Dem två sista blir om jag har tid över och pluggandet om jag hinner!
Nej, snart får jag väl börja har rätt mycket att göra!

Slänger in en låt strax// Bibbi♥


Outfit :)

Hejsan svejsan Bibbi här.
jag tänkte berätta om min daga!
Som vanligt var det skola (känns som jag bara pratar om skolan) som vanligt. Har varit lite med Bernice, Felicia och Aida och såklart Juju <333 yuo are all in my hart! I dag hade vi alla fall idrott och bild! På bilden håller jag och Juju på att bygga ett tempel (hahaha ser verkligen ut som ett tempel) i sokerbitar ;) vi har 4 pelare och håller på att bygga en pyramidtop. Limpistoler kan vara varma, jäkligt varma). På idrotten hade vi nån bolllek ( stavning?) det var kul, men dat vart så jäkla varmt! :P  Ska snart pilla på min läxböcker , har två prov nästa vecka :P Ska åka till biva i morgon med Josefine? Erik Grönwall ska vra där! Juju ska jobba där med sina bunnies :D Ska kolla i alla fall. Där hittar ni oss båda tvåi morgon! Kl. 14.00 uppträder han! Dem säljer fika och korv kanske? Ska gå nu ;)

Ha en skön helg, det ska jag ha // Bibbi♥


lite suddig :) Dagens outefit


En bild jag hade lust att ladda upp :)


Kemi á la Bibbi o Juju xD

Hey there beautiful!

Nu har jag nyss kommit in från en kall och snöig tur med våra hundar!
 Nu är jag lite små frusen och ska ta lite té, mumma ^^ Bra för min cp hals  också som bara värker..
Fortfarande förkyld alltså..

aja, idag så har jag och Bibbi i alla fall varit i skolan, haft lite blandat...Matte,Svenska (och jag hade svenska prov :S men tror de gick bra! :) Sedan hade vi även NO (Kemi) som var rätt kul asså ;) Sedan s¨å hade vi engelska som sista lektion med..

Men här kommer 2 bilder från Kemin idag :D :


Hihi söta Bibbi med våra asheta skydsglasögon, right? ;)


Haha här är våra lilla...mmh...."expriment"
Alltså ni skulle hört mig till vår lärare "mmh, haha asså varför ska vi ha dom här glasögonen..kommer det typ "POFF!!" eller? haha alltså kommer det explodera?? :S"
haha jäkla bimbo jag är..hahahhahahahah!


aja, nu ska jag stänga av datorn för idag, ska dricka mitt te nu och mysa innan jag hoppar i säng!
Ha det bäst sötisar!

Puss//Juju♥

Dagens ;)

Hej gosemysisar!
Nu har jag ( Bibbi ) hamnat vid datorn igen (: Tänke passa på att blogga lite. Det är alltid kul och gå in och skriva om sig själv, sin dag, sitt liv♥ I dag har jag såklart varit med Juju ! Vi har haft en massa ämnen, som vanligt. No, Idrott, Eget arbete och matte är några kanske hade en till lektion men jag kommer inte ihåg :P Jag sov ju som sagt hos henne (älskling)
. Vi vaknade typ halv 7 men vi gick inte upp fören yp lite över 7. Ooooouuupsiie! Hahaha vi var lite trötta, vi satt upp ganske länge och drack te :D  Det var riktigt mysigt <333 Vi kanske kan träffas i morgon efter skolan bby? Call me ( hem ) !
Nej nu måste jag säda det förbenta rummet verkligen BAJStråkigt! Men det måste göras en gång i veckan ( skulle behöva mer men jag så lite jag måste :) Jag har redan gjort läxorna både hemma och i skolan på årets första läxhjälp, låter aptöntigt men vi hade askul :D  Nej  nu MÅSTE jag börja annars kommer jag behöva städa hela mitt liv !

Ni som är mina kompisar, messa något har hänt !


Feel my love //Bibbi



Dagens låt:

börjar gråta när jag ör den :(

God morgon sunshine (:

Hejsan alla läsare och god morgon. Nu är klockan typ 7 på morgonen urk! Hahaha vaknade inte av alarmet men jag vaknade av attrt4eä*WESSSSSSS((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((/_"QES'

Det där var simbas hälsning! :) han kom här trampande på tanjentbordet! det jag skulle säga var att jag vaknade av att jag slog i skallen för att alla kudar var borta :) Så mitt första ord i dag var
-AJ!
så det kommer vara mycket andvänt när jag tillslut ska lägga mig i kväll!

Kommer kanske bild/ videoinlägg snart??
Ho Knows*??*


Morgon kyssar/ Bibbi♥

Sitter med Simba (och så Juju)

Hej, hej alla söta <333
Nu sitter jag i Juju´s säng, ska sova här i natt ! Vi ska typ kolla på en film snart. Jag har inte kunnit uppdatera något för att min dator har varit helt ''fou'' ( galen på franska ) I dasg har jag i allafall varit i skolan, det vanliga altså :)  Vi har typ inte gjort något särskilt vi har typ haft slöjd där jag och Juju syr en väska, hahaha det låter som värsta failen men dem blir jättebra ! Min är silvrig i  skinn typ occh Jujus är svart . Nu ska jag sluta blogga och vara lite med Juju och Simba ( katten ).


Bästa blåsningar Bibbi♥

Dååååålig update var det ja!

Hej hej alla fina!

Just nu sitter jag i min säng och äter kaneläpplen  och vaniljglass samtidigt osm jag pluggar svenska, lyssnar på musik och chattar med Julia :) haha tur att man är kvinna,  män kan ju knappt göra 2 saker sammtidigt ;)

aja, nu ska jag berätta lite kort om min dag idag och vad jag ska göra sen.. inte så intressant men lite tidsfördriv till er som har tråkigt :

Vaknade typ runt tio idag, då gick jag upp och åt frukost with my family. Sedan fixade jag mig lite och plattade håret b.l.a..sedan pluggade jag engelskan som nu är klar :D sedan var de typ dags för lunch och sedan tog jag ett break i pluggandet och följde med mamma till Gränby en sväng. Köpte ansiktsmask b.l.a..letade även efter hårförlägning med hittade ingen :( Och nu håller jag som sagt på med svenskan..
Senare idag om jag hinner, eller  JAG MÅSTE HINNA. Då ska jag iaf  städa...
så detta är en typisk tråk söndag skulle man kunna säga -.- ;)
Men ganska skön också, för i övrigt så är jag förkyld också vilket är mindre najs...halsen värker..så då är det gott med lite glass :D yummie!





Ha en fin söndag allihopa, och förlåt för den dåliga uppdateringen.. vet faktiskt inte vad Bibbi gör idag!? :)
Men hon ska sova här på tisdag och så ses ju vi imorgon!

Ha det bäst! Puss// Juju♥

Down on you!


Tokio Hotel-Down on you!

Some angels don´t cry..
and we are, and we are.. just the two of them,
And we´re falling through the sky...

and tonight.. I GET DOWN ON YOU! <3


Åååh jag bara älskar den här låten, jag bara älskar Tokio hotel!
Vet att Bibbi inte alls gillar dom, men come on! Lyssna på den här låten,  ge dom en chans!
Dom är faktiskt grymt bra, lyssna på deras texter. Beautiful..♥

Nu längtar jag som en dåre tills 4:e mars! De kommer bli så jäkla bääst! Globen here I come, and Tokio Hotel..HERE I COME!!!!!;)

// Juju♥


trött,tröttare,tröttast!

hej hej cuties!

Just nu sitter jag i soffan med lap-topen i knät..samtidigt tittar jag  "Made in Sweden" :) Senare är de ju Glee också ;) Ska nog snart hoppa i mys brallorna och tvätta av sminket och lägga ansiktsmask!

Förlåt om jag skriver cp men jag kan säga att jag är grymt jäkla trött idag! *gäääsp*
HAr typ gäspat hela dagen, men jag har haft väldigt kul, och min arm är lite bättre idag, är inte lika svullen ochs tel men är fortfarande blå, och kan inte röra dne fram och tillbaka så det kanske är nått litet som är brutet sa min gympa lärare som också brytit där...:( Men tror inte det är brutet, men det gör fortfarande väldigt ont!
Är nog bara en väldig stukning.

aja,nog om det! Vad har ni gjort idag? Jag och Bibbi har varit i skolan:)<3
Sedan på bussen hem idag så hade jag väldigt kul faktiskt..men love is complicated...! :S

Nu börjar "Made in Sweden" igen så nu ska jag koncentrera mig på programmet.
Vad jag ska göra mer vet ni ju redan ;)

Ha en jätte fin kväll! Pussss // Juju♥




G-night!

Godnatt! Nu ska Juju krypa ner i sängen..hoppas min hand och arm är bättre imorgon...!

Sov sött! Puss // Juju♥

Hahahahahahahahahahaha fyfan!


Hahahah nej jag sket fan på mig, och jag blir lika jävla rädd varje gång! Fyfan! hahaha!;)

Blev ni rädda, tell me!

Puss// Juju!♥

ajajaj.. AJ!

Hej hej!

How are you??  Själv är det ganska okej just nu,men jag har fortfarande jagnska så ont i armen:S
'det är lite bättre men armen nu men jag kan fortfarande inte röra den särskillt mycket..Går inte heller så bra att skriva på datorn så tyvärr vet jag inte hur mycket jag kan blogga idag :( men när jag mår bättre och armen läkt så då jäklar ska jag blogga ;) 
Föressten ni kanske inte vet vad jag har gjort och vad som hönt mig? :O HAha om inte så kolla då de förra inlägget som Bibbi skrev :)
Ja vi hade alltså idrott och så ramlade jag och så fick jag min skåp nyckel rakt in i handen (alltså jag hde den runt armen på en snodd.) och det gjorde värsta ont och blodet började forsa upp ur såret och fyfaaan! Trodde jag skulle svimma, kan nästan inte se blod :S aja sedan så typ var Elin snäll och hjälpte svimmfärdiga mig till Skolsyster. Då typ rengjorde hon såret och plåstrade om mig. Sedan efter ett tag så träffade jag henne igen då jag hade jätte jätte ont! och då kände hon lite mer på armen och då skrek jag ju som sagt ut av smärta och då blev hon lite orolig över att något kanske gått sönder inne i armen :S :( Sedan fick jag även bandage och nu sitter jag här med en bandagad arm ;) haha!
Men om det inte blev bättre nu så skulle jag åka upp till sjukhuset  och röntga.. ja läs inlägget nedan som sagt ;)

nu ska jag äta lite mat och sedan vila, man blir trött av smärta!


;)




Puss// Juju


Bibbis dag (med juju)

Hejsan hoppsan! Just nu sitter jah och äter mellis :) det blev två mackor med ost <333 Me lovve!
Ja, iadga har jag varit i skolan med Juju! Vi hade bla. matte,no och idrott. Men på idrotten gjorde Juju illa sig, hon snubbla och tog imot sig med handen. Alla trodde att hon bara ramlade och vi var mitt i en lek, så alla gick fram och sa typ: Tagen och vi hade typ 12 tagare så det gjorde mer än halva klassen. men såg jag att hon låg kvar där så jag gick fram och frågade om det gjort ont. Så hon visa sin hand, fett scary :S Hon hade skåpnyckeln på en tofs på handen och fick in nycken i hanflatan :( Så vi fick gå till syster som fixa men sen så kände syster på hennes handled och då skrek Juju till. Så syster ba: Ojojoj, det här var inte bra! Det kan ha gått av något litet innuti. Så om hon fortfarande har ont om ett tag kanske hon måste röntga :( My poor bby<33 Så hon åkte innan sista lektionen för att det gjorde så ont och så blev hon typ asvarm och så :( Lovve yaa hony.

Från en sak till en annan nu ska jag baka :)
Blåsar från Bibbi♥ (något mellan Juju och mig)



Godmorgon sötsaker!

Hej hej och godmorgon!

Nu är jag vaken och har nyss fixat sminket och så...Ska till skolan snart! Mindre fab! -.-
Är trött som ett asshole!..xD

Aja, nu måste  jag i alla fall till skolan så vi hörs när jag kommer hem.
Då ska väll jag min lilla bitch bara ta det lungt och slappa för jag orkar inget annat idag..
Är som sagt zombie...haha!

Ha det bra babes! //Juju♥

Sov sött!

Godnatt och sov sött!

Nu ska jag gå och sova, OM JAG KAAN DÅ MIN LILLA SKIT TILL KAT ÄR INNE I SITT BUS ESSE RIGHT NOW!-.-
Haha nejdå han är så söt så men när han är såhär jäkla busig så vet jag inte riktigt hur jag ska få honom att sluta.
Haha aja han är ju trotts allt kattunge..han lär väll iaf lägga sig brevid mig och sova han också när ´han blir trött ;)



O.S.M.I.N.K.A.D!



UPDATE: Jahapp, nu har han lugnat sig lite. Nu ska vi sova!

Hörs imorgon älsklingar!<3
Puss!// Juju♥

Duktiga läsare ;)

Hej älskade läsare!
Det är Bibbi som skriver just nu. Jag kolla nyss vår statestik och såg att vi haft 12 besökare i dag + 21 sidovisningar (vad nu det är :D) Men vi blev i alla fall mycket glada och vill säga tack så mycket, nu vill vi ju bara blogga mera eftersom det är många fler som läser nu. För 10 dagar sen hade vi 2 besökare! och sen i förrigår hade vi 8 igår, 6 och idag 12! (två var inge bra men ni ska ju ha något att jämnföra med!)  Jag ska försöka lägga in tre inlägg per dag (Juju har också lovat det) men alla kanske inte blir med saker som hänt utan kanske nått med dagens låt/artist/album/kläddesplag/smycken eller något sådant. Nu har vi desutom pratat med den snygga bloggaren carrobabew som sa att vi skulle vara en av hennes tipsbloggar :) Så hilma gullit av henne ! Det är en snäll tjej det<333
jag har precis duchat + smörjt in mig och ska sova snart (måste upp väääääääldigt tidigt ) ska soava halv elva så det är ju inte så tidigt :P Jag ska tills kolan i morgon såklart, ska bli ganska okejj faktiskt! Man har det ju ändå ganska kul (missförstå mig inte, det är bara kul på raster!). Men idag har det varit kul att träffa alla igen :) Hahahah det var länge sen man såg Tobias mardrömmsögon!
Ska ha idrott ich lite annt smått och gott. Men ska kolla runt på lite andra bloggar nu och kanske blogga på en annan blogg :)

Natti Natti sötisar/ Bibbi

todays:

Dagens låt: Pussicat Dolls-I´m Done
Dagens frisyr: Utsläppt plattat
Dagens smink: Foundation,puder,kajal,mascara och lipgloss!
Dagens klädsel: underkläder,Linne,leggings och kofta!
Dagens händelse: Skolan och varit med Bibbi<3
Dagens planer: Skolan,blogga,plugga o va med Bibbi
Dagens vill ha: 4 MAAARS!
Dagens saknad: Danny Saucedo
Dagens drog: Musik 
Dagens tråkigaste: Skola
Dagens finaste: Mina vänner!<3
Dagens måste: Min nya riiiiing ;)
Dagens dricka: vatten
Dagens köp: inget..godis ? xD
Dagens mat: Lax
Dagens kärlek: M<3
Dagens mående: Trött men mår fint !
Dagens skratt: Med Bibbi och Malins sms ;) 
Dagens tanke: Längtar till TH´s konsert den 4:e mars!<3 
Dagens smycke: Min ring!
Dagens önskan: att de ska bli sommar!



// Juju♥


Dagens outfits + bibbis new look!

Hej hej älsklingar!
Just nu sitter vi hemma hos Juju och bloggar! Vi har precis tittat klart på en film och ska nu visa våra outfits för dagen och även Bibbis nya hår (hon färgade det ju igår :D)

Bibbi:EFTER (håret ser ljusare ut med blixt så det är mörkare)

Även dagens outfit!

Bibbi:FÖRE


Juju:


Enjoy!// Bibbi & Juju!♥

Färgad ovh klar ;)

Bibbi is brunettt sååå hettt nu!
Juju hjälpte mig att färga för nån timme sen, men det såg lila/svart ut när det inte var tort (du hade Juju åkt hem) så jag fick ringa och skrika av mig på Juju <33 Tack älskling, som står ut med jobbiga mig! OchTack för att du hjälpte mig färga!
Nu är jag i alla fall ganska nöjd (förutom att jag ser ganske blek ut) men jag har ju inte smink nu heller :)
Men ni får väl se bild i morgon?? Who knows??!!??
Nu ska jag iallafall göra klart min skolaväska :)

Hörs/ Bibbi♥

Bibbi is in mud ;)

Hahaha, just nu har jag på mig en ansiktsmask med kakao sheasmör(stavning?) och typ någe mer ! Jag ska strax ner till mammas jobb så ska vi gå och fixa bankkort och leg:) Jag har kunnat gjort det sen 12 maj (min födelsedag) men mamma och jag har inte kunnat något annat datum (för upptaget shema ;) Men nu blir det äntligen av :) och så ska jag gå på stan med JUJU. Ska ta Id kort så jag måste fixa mig nu!


/ Bibbi 

Godmorgon!

Hej hej och godmorgon!

 Nu har jag(Juju) vaknat och käkat frukost! Ska börja fixa mig nu för jag och Bibbi ska in till stan och shoppa lite (igen ;D) haha! Men jag måste köpa en lväska och lite skolgrejer till skolan som tyvärr börjar imorgon -.-
Fast lite kul ska det faktiskt bli...träffa alla igen...+ en speciell person♥ ;)

Nej nu måste jag skynda mig! Men bjussar på en grym låt så länge!


Lady Gaga ft. Beyonce -Telephone

Ha en fin dag! Puss// Juju♥

Header, come to us!

Yiiiiiiiiipppppyyyyyeeee!
Äntligen en väldigt nice header! Vi lär väll byta om ett tag igen men nu har vi den här iaf :)

Enjoy!//Bibbi & Juju♥

HIHIHIHI den här bjuder vi på ;)


Bibbi och Juju♥

Hos Juju ;) :)

Nu sitter jag (Bibbi) hos Juju på landet och vi ska göra en header *big smile* Vi ska lägga upp den om en stund <33 Så logga in snart igen!!

Ses/ Bibbi♥

Vaken!!

Tjenare, nu är jag vaken lr pappa VÄKTE mig kl 12.00!!!! Så jag fick väcka Tilda och säga att det var frukost <33
Så min frukost bestog av:

- Macka med ost
- Ägg (bara vitan)
- Yougurt
- Saft

Gott var det i alla fall :)
Juju fick in te träffas i dag så jag får bada med någon annan tydligen :(
Får fråga Michaela eller Tilda?
Men dit ska jag! Så vi får väl se :) Annars blir det väl en hemma dag till! :P

White love / Bibbi♥

Saknar<33

Bibbi är det som skriver så underbart just nu ;)
Jag sitter här med en av mina bästa kompisar, Tilda bby <33333
Hon ska sova här så vi sitter och myser och ska snart titta på paradise hotel i webbtv :) I morgon hoppas jag få träffa Juju, hon har varit hemma i två dagar, men har varit upptagen av Malin och Louise båda dagarna. Någon dag måste jag ju fråga först :( Miss your smile <3333
I så fall tycker jag att vi ska till vårat stammis ställe, Gottsundabadet :) Som jag skulle sagt om du var här:

Me, Myself and You♥   


Me & Tilda♥

Ny tillfällig header!

Heeeej hej alla underbaringar där ute :)

Nu har jag (Juju) suttit och fiffilurat lite och slängt ihop en tillfälligheader så länge.
Hinner inte fixa någon bättre just nu så de får duga så länge.. Men jag lovar att vi ska fixa en anna senare.
Bättre än ingenting, right? :)

aja, idag har jag inte gjort så mycket, har typ städat och fixat med headern och designen på min egna blogg plus denna då :) Sedan har jag snacka med Bibbi i telefon, så kul att höra hennes röst.
Vi har inte träffats  nu sedan skolan slutade :( Saknar henne men vi kanske ska ses i helgen :D

Nu ska jag surfa vidare till b.l.a facebook och bdb :)
Vi hörs! Puss & Kram // Juju♥



J*vla apdator!

Hej Bibbi är ÄNTLIGEN här ^^
Datorns uppkoppling har lakkat!
Men nu är jag här. Juju kommer hem från Mora i morgon (YIPPIEEEEEEE).
Jag håller på att byta rum med min syrra så jag kan inte skriva något mer nu, men hörs kanske sen


White Love♥

Gott Nytt år snyggingar!


Såhär ser jag ut idag ( nyårsafton )

Gott nytt år Allihopa!

Hoppas erat 2010 blir awsome!
De ska mitt och Bibbis har jag nu bestämt!. Vi har ju faktiskt bara kännt varann sedan i
Augusti. Haha och ändå så känns de som om vi kännt varann hela livet nästan. Älskar dig gumman!

Nu ska jag slå på en film och njuta av de nya året ;D

Puss & Kram // JUJU!♥

GOTT NYTT ÅR!

Hej alla läsare, tack för det förra året, jag har haft det asbra och ni vet själva om ni gjort det bättre eller sämre <333
Jag har i nyårslöfte att ha godisförbud så länge jag kan :), spara massor av pengar och skicka in bilder till en modelagentur (minst en agentur)<3333
Har inte kunnat träffa Juju på ganska länge nue. Så jag får säga Gott Nytt Fantastiskt År! Jag hoppas vi synes snart, min älskling♥   

White love/ Bibbi♥

RSS 2.0